Eväitä tukemisen tielle- verkkokurssi  syömishäiriöön sairastuneen vanhemmille 

1.6.2022 starttaa ensimmäistä kertaa Syömishäiriökeskuksen upouusi Eväitä tukemisen tielle -verkkokurssi, joka on tarkoitettu syömishäiriöön sairastuneen lapsen vanhemmille. 

Kurssi sopii niin alaikäisen kuin täysi-ikäisenkin lapsen vanhemmille. Erityisesti kurssi sopii vanhemmille, joiden perheessä syömishäiriö on uusi tulokas ja jotka kaipaavat tietoa ymmärtääkseen sairautta paremmin sekä vinkkejä toimintansa tueksi. 

Edullinen ja kattava verkkokurssi tarjoaa helposti omaksuttavaa tietoa syömishäiriöistä sekä käytännönläheisiä työkaluja sairastuneen lapsen tukemiseen. 

Kurssin teemoja ovat syömishäiriöt, vanhempien oma jaksaminen, sairastuneen tukeminen ja tunnesäätely. Kurssi sisältää opiskeltavan tekstin lisäksi videoita, kuunneltavia harjoituksia ja vanhemman omaa tunnetyöskentelyä tukevia tehtäviä.

Kurssi toteutuu helppokäyttöisellä Howspace-alustalla, joka toimii sekä tietokoneella, tabletilla että älypuhelimella.

Uusi kurssi alkaa aina kuukauden ensimmäisen päivänä (ei heinäkuussa), ja sen materiaalit ovat vanhempien käytössä yhden kuukauden ajan. Kurssilla voi myös keskustella nimettömästi toisten kurssille osallistuvien vanhempien kanssa chat -toiminnon avulla. Saman toiminnon avulla saa myös yhteyden kurssin tekijöihin. 

Kurssin hinta on 88 euroa. Ilmoittaudu ja maksa kurssi verkkokaupassamme. Saat kutsun sähköpostiisi kurssin alkaessa kuun 1. päivänä