Syömishäiriöiden hoitoa, kuntoutusta ja terapiaa ammattitaidolla ja sydämellä

Syömishäiriökeskus on syömishäiriöihin erikoistunut hoito-, kuntoutus- ja terapiapalvelujen tuottaja. Syömishäiriökeskus tarjoaa tukea kaikkiin syömishäiriöiden vaiheisiin ja vaikeusasteisiin. Palveluvalikoimastamme löytyy apua kaikkiin syömishäiriön muotoihin, kuten laihuushäiriöön, ahmimishäiriöön tai ahmintahäiriöön. Tarjoamme palvelujamme myös lievempien syömisen ongelmien ratkaisemiseksi, kuten rajoittuneeseen ruokavalioon ja ylikorostuneeseen painonhallintaan. Osaamiseemme kuuluu mm. ylipainon hoitaminen, tuki painonhallintaan sekä kehoahdistuksen ja kehonkuvan tervehdyttäminen. Kohtaamme sinut yksilönä ja pohdimme yhdessä kanssasi sinua parhaiten auttavan lähestymistavan. Käytössäsi on koko moniammatillinen asiantuntijatiimimme.

Syömishäiriökeskuksen omistaa voittoa tavoittelematon Elämän Nälkään Ry ja toimintaa luotsaa toiminnanjohtaja Pia Charpentier. Syömishäiriökeskus on syntynyt halusta tarjota kokonaisvaltaista ja laadukasta hoitoa kaikille syömisen kanssa ongelmiin joutuneille. Olemme Suomen ensimmäinen yksityinen syömishäiriöihin erikoistunut palveluntarjoaja, joten hoidamme sinua vahvalla ammattitaidolla. Työskentelymme pohjautuu vuosien kokemukseen ja tutkimustietoon perustuviin terapiamalleihin sekä jatkuvasti kehittyvään ja uusinta tietoa hyödyntävään Kuntoutus- ja hoitoyksikön hoitomalliin.

Tarjoamme monipuolisia palveluitamme omaan tai läheisen syömiseen liittyvistä ongelmista huolestuneille sekä konsultaatiopalveluita alan ammattilaisille. Lue lisää syömishäiriöistä, tutustu palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä!

  Suomen ensimmäinen yksityinen syömishäiriöihin erikoistunut hoitopaikka
  Hoitoon pääsemiseksi et tarvitse lähetettä etkä diagnoosia vaan voit varata ajan saman tien

Arvomme

  Asiakkaan kunnioittaminen
  Itsenäistymisen tukeminen
  Yksilöllisen tarpeen mukainen hoidon intensiivisyys, jatkuvuus ja kokonaisvaltaisuus
  Innostunut, motivoitunut ja osaava henkilökunta

Tekee hyvää. Jakaa hyvää.

Haluatko kuulla lisää tai mietityttääkö tilanteesi sinua?

Soita ilmaiseen palvelevaan puhelimeemme


Seuraa meitä myös Instagramissa!

  • "Ahmintahäiriö (Binge Eating Disorder eli BED) on syömishäiriö, jossa henkilö kärsii hallitsemattomista ja pakonomaisista ahmintakohtauksista, mutta johon ei kuitenkaan tavallisesti liity ahmimishäiriön eli bulimia nervosan tapaan oksentamista. Tietämys ahmintahäiriöistä on lisääntynyt viime aikoina. Siitä huolimatta jotkin siihen liitetyt virheelliset uskomukset ovat varsin yleisiä edelleenkin. Virheellisiä uskomuksia ovat esimerkiksi seuraavat:
.
🍁 Ahmintahäiriötä sairastava on aina lihava ja ylipainoisella on aina ahmintahäiriö. 🍁Ahmintahäiriöön sairastunut on se kaikkien juhlien suursyömäri. 🍁Kaikki ahmintahäiriöön sairastuneet ovat aikuisia. 🍁Ahmintahäiriöön sairastunut on vain laiska laihduttamaan. 🍁Ahmintahäiriöön sairastuneelta puuttuu tieto hyvästä ravinnosta. 🍁Ahmintahäiriöstä parantuu laihduttamalla. 🍁Ahminnan saa loppumaan syömällä normaalisti ja terveellisesti. 🍁Ahmintahäiriöön sairastuneen pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni. 🍁Ahmintahäiriö on itse aiheutettu. 🍁Ahmintahäiriö on sairaus, jonka hoitaminen ei ole niin tarpeellista tai kannattavaa.
.
.

Kuulostaako tutulta? Uskomuksia on niin sairastuneilla itsellään, terveydenhuollon ammattilaisilla kuin muillakin sairauteen perehtymättömillä. Uskomuksilla on vahva stigma ja ne eivät helpota avun hakemista ja sen saamista. Niinpä ajattelin hieman korjata näitä virheellisiä uskomuksia."
.
.

Lue lisää Syömishäiriökeskuksen Omenatupa -blogista osoitteesta: 
http://syomishairiokeskus.blogspot.com/2019/04/virheellisia-uskomuksia.html?m=1
.
.

#syömishäiriöt
#ätstörningar
#syömishäiriökeskus 
#ätstörningscentrum
#syömishäiriötyö

Seuraa meitä!

Terapiayksikkö

Terapiayksikkö
Tarjoamme monipuoliset ja tarpeisiisi vastaavat polikliiniset palvelut ja terapiat.

Lue lisää

Kuntoutus- ja hoitoyksikkö

Palvelut ammattilaisille
Kuntoutus- ja hoitoyksikössä hoidamme ympärivuorokautista tukea tarvitsevia syömishäiriöitä sairastavia nuoria ja aikuisia. Tavoitteenamme on kokonaisvaltainen paranemisesi. Hoidon sisältö ja pituus suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Lue lisää

Palvelut ammattilaisille

Palvelut ammattilaisille
Syömishäiriökeskus tarjoaa monipuoliset palvelut syömishäiriöiden parissa työskenteleville ammattilaisille tai muille syömishäiriöistä tietoa lisää tarvitseville. Tarjontaamme kuuluu työnohjausta, konsultaatiota ja koulutuksia.

Lue lisää

Mitä ovat syömishäiriöt?

Mitä ovat syömishäiriöt?
Yleisesti syömishäiriöllä tarkoitetaan syömiskäyttäytymisen jatkuvaa häiriötä, joka aiheuttaa merkittävää haittaa fyysiselle terveydelle tai psykososiaaliselle toimintakyvylle.

Lue lisää