Syömishäiriöiden hoitoa, kuntoutusta ja terapiaa ammattitaidolla ja sydämellä

Syömishäiriökeskus on syömishäiriöihin erikoistunut hoito-, kuntoutus- ja terapiapalvelujen tuottaja. Syömishäiriökeskus tarjoaa tukea kaikkiin syömishäiriöiden vaiheisiin ja vaikeusasteisiin. Palveluvalikoimastamme löytyy apua kaikkiin syömishäiriön muotoihin, kuten laihuushäiriöön, ahmimishäiriöön tai ahmintahäiriöön. Tarjoamme palvelujamme myös lievempien syömisen ongelmien ratkaisemiseksi, kuten rajoittuneeseen ruokavalioon ja ylikorostuneeseen painonhallintaan. Osaamiseemme kuuluu mm. ylipainon hoitaminen, tuki painonhallintaan sekä kehoahdistuksen ja kehonkuvan tervehdyttäminen. Kohtaamme sinut yksilönä ja pohdimme yhdessä kanssasi sinua parhaiten auttavan lähestymistavan. Käytössäsi on koko moniammatillinen asiantuntijatiimimme.

Syömishäiriökeskuksen omistaa voittoa tavoittelematon Elämän Nälkään Ry ja toimintaa luotsaa toiminnanjohtaja Pia Charpentier. Syömishäiriökeskus on syntynyt halusta tarjota kokonaisvaltaista ja laadukasta hoitoa kaikille syömisen kanssa ongelmiin joutuneille. Olemme Suomen ensimmäinen yksityinen syömishäiriöihin erikoistunut palveluntarjoaja, joten hoidamme sinua vahvalla ammattitaidolla. Työskentelymme pohjautuu vuosien kokemukseen ja tutkimustietoon perustuviin terapiamalleihin sekä jatkuvasti kehittyvään ja uusinta tietoa hyödyntävään Kuntoutus- ja hoitoyksikön hoitomalliin.

Tarjoamme monipuolisia palveluitamme omaan tai läheisen syömiseen liittyvistä ongelmista huolestuneille sekä konsultaatiopalveluita alan ammattilaisille. Lue lisää syömishäiriöistä, tutustu palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä!

  Suomen ensimmäinen yksityinen syömishäiriöihin erikoistunut hoitopaikka
  Hoitoon pääsemiseksi et tarvitse lähetettä etkä diagnoosia vaan voit varata ajan saman tien

Arvomme

  Asiakkaan kunnioittaminen
  Itsenäistymisen tukeminen
  Yksilöllisen tarpeen mukainen hoidon intensiivisyys, jatkuvuus ja kokonaisvaltaisuus
  Innostunut, motivoitunut ja osaava henkilökunta

Tekee hyvää. Jakaa hyvää.

Haluatko kuulla lisää tai mietityttääkö tilanteesi sinua?

Soita ilmaiseen palvelevaan puhelimeemme


Seuraa meitä myös Instagramissa!

  • Syömishäiriöliiton järjestämä SYLI-kummi 2019 äänestys on käynnistynyt. Syömishäiriökeskuksen Omenatupa -blogi on saanut kunnian olla yksi ehdokkaista🥰Onpa muuten kova ehdokkaiden lista😮 Jos susta tuntuu, että Omenatupa ansaitsee äänesi, niin käy ihmeessä äänestämässä. Linkki äänestykseen löytyy parin viikon ajan biosta 👉 @shkhelsinki  Kiitos @syomishairioliitto ❤️ #sylikummi2019 #omenatupa #syömishäiriöt #syömishäiriötyö #syömishäiriöstäsaapuhua 
#Repost @syomishairioliitto with @get_repost
・・・
Nettisivuongelmat selätetty ja SYLI-kummiäänestys vihdoin auki! 🤗🤩
.
Me Sylissä valitaan joka vuosi SYLI-kummi, ja tämä arvonimi napsahtaa sellaiselle henkilölle, yhteisölle, taholle, organisaatiolle tai kampanjalle, joka on
💥 tehnyt tunnetuksi Syömishäiriöliittoa
💥 lisännyt syömishäiriötietoutta liiton arvoihin sopivalla tavalla
TAI
💥 kyseenalaistanut ja haastanut vallitsevia ulkonäköihanteita ja laihdutuskeskustelua.
.
SYLI-kummi valitaan äänestämällä, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuka/ketkä/mikä on vuoden 2019 SYLI-kummi.
.
Upea SYLI-kummi-ehdokaskaarti vuonna 2019 on tässä:
1️⃣ @bodyposisuomi
2️⃣ @ellugee 
3️⃣ Kymenlaakson syömishäiriöiden hoitomalli
4️⃣ @neuvokasperhe 
5️⃣ Omenatupa-blogi (@shkhelsinki :n blogi)
6️⃣ @toofiercefordietculture 
7️⃣ @viivi_rintanen / Hulluussarjakuvia
8️⃣ @alamahdumuottiin .
Biossa linkki ehdokkaiden tarkempaan esittelyyn ja äänestämiseen!
.
Tiedän, hurjan hyviä ehdokkaita koko lista, miten näistä nyt osaa valita vaan yhen!? 😱  Ja hei jos sun mielestä ollaan unohdettu joku oleellinen tyyppi listalta, omaa ehdokastakin saa äänestää.
.
Äänestysaikaa ensi viikon loppuun eli su 29.9. asti!
.
GO!
.
#syömishäiriö #syömishäiriöliitto #syömishäiriötyö #sylikummi #syömishäiriöstäsaapuhua

Seuraa meitä!

Terapiayksikkö

Terapiayksikkö
Tarjoamme monipuoliset ja tarpeisiisi vastaavat polikliiniset palvelut ja terapiat.

Lue lisää

Kuntoutus- ja hoitoyksikkö

Palvelut ammattilaisille
Kuntoutus- ja hoitoyksikössä hoidamme ympärivuorokautista tukea tarvitsevia syömishäiriöitä sairastavia nuoria ja aikuisia. Tavoitteenamme on kokonaisvaltainen paranemisesi. Hoidon sisältö ja pituus suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Lue lisää

Palvelut ammattilaisille

Palvelut ammattilaisille
Syömishäiriökeskus tarjoaa monipuoliset palvelut syömishäiriöiden parissa työskenteleville ammattilaisille tai muille syömishäiriöistä tietoa lisää tarvitseville. Tarjontaamme kuuluu työnohjausta, konsultaatiota ja koulutuksia.

Lue lisää

Mitä ovat syömishäiriöt?

Mitä ovat syömishäiriöt?
Yleisesti syömishäiriöllä tarkoitetaan syömiskäyttäytymisen jatkuvaa häiriötä, joka aiheuttaa merkittävää haittaa fyysiselle terveydelle tai psykososiaaliselle toimintakyvylle.

Lue lisää